FOTO: INGRID HAGEL 2010

 

 

 

 

 

 

VELKOMMEN!

 

Vi er stolte af at kunne præsentere jer for Grupo Cubita, et livligt festfyrværkeri af et live-orkester, som fokuserer på musikken fra Cubas "guldalder" med skønne genrer som cha-cha-chá, dansón, bolero og son montuno.

 

Alle og enhver kan synge med på sange som "Bésame Mucho", "Guantanamera", "Patricia", and "Quizás, quizás, quizás...", som stjerner som Doris Day og Nat King Cole har udødeliggjort og givet international berømmelse - og med orkestrets traditionelle Charanga-besætning (sang, tværfløjte, violiner, klaver, bas og percussion) garanterer vi en gedigen, ægte, hjertevarm latin-stemning, som passer til enhver situation.

 

Orkestret består af nogle af de bedste latin-musikere fra både Cuba og Danmark, som har fundet sammen i en fælles interesse for denne specielle æra i Cubansk musik, som bedst kan beskrives som inciterende, varieret, melodiøs, diskret og MEGET velegnet til dans, for et bredt publikum, som gerne vil nyde det bedste af latin-musikken...

 

Vi håber, I vil tage jer tid til at klikke jer rundt på vores sider, lytte til vores musik, og se videoer fra vores live-koncerter.

 

God fornøjelse!

 

 

               

 

ENGLISH